

## Water 101 Academy – Water Ambassador Program

Meeting Location: Zoom Meeting <a href="https://zoom.us/j/624403809">https://zoom.us/j/624403809</a>
Dial In (Voice Only): (669) 900-9128 (Dial-In Access Code: 624 403 809)

## Session Two Agenda Where does your water come?

Wednesday, March 18, 2020, 6:00 – 8:00 p.m.

- 5:45 p.m. Check-in (tech check, troubleshooting)
- 6:00 p.m. **Welcome, Session Overview:** Mera Burton, Supervising Program Administrator, Water Education Outreach & Volunteer Program, Valley Water (5 minutes)
- 6:05 p.m. Water Utility Overview: Nina Hawk, Chief Operating Officer of Water Utility, Valley Water (10 minutes\*)
- 6:15 p.m. Water Supply Planning & Conservation Efforts: Samantha Greene, Senior Water Resources Specialist and Karen Koppett, Senior Water Conservation Specialist, Water Supply Planning and Conservation Unit, Valley Water (25 minutes\*)
- 6:40 p.m. Break (5 minutes)
- 6:45 p.m. **Discover CA and Santa Clara County Water Activity:** Water Education Outreach & Volunteer Program Team (25 minutes)
- 7:10 p.m. Future Safe, Clean Water Program Efforts Overview: Marta Lugo, Assistant Officer, External Affairs Division or Brain Mendenhall, Project Manager, Valley Water (15 minutes\*)
- 7:25 p.m. Tabletop Discussions: Takeaways from Today's Presenters (10 minutes)
- 7:35 p.m. Session Wrap-up, Q&A, and Session Survey (5 minutes)
- 7:40 p.m. *Adjourn*