

Water 101 Academy – Water Ambassador Program

Meeting Location: Zoom Meeting https://valleywater.zoom.us/j/929403032 Dial In (Voice Only): (669) 900-9128 (Dial-In Access Code: 929 403 032, Press #)

Session Three Agenda Watershed Works in Action

Wednesday, April 1, 2020 from 5:45 - 7:40 p.m.

- 5:45 p.m. Check-in: Technology check/troubleshooting and roll-call (15 minutes)
- 6:00 p.m. Welcome, Session Overview: Matthew Gloria-Dalton, Public Information Representative, Water Supply Outreach & Volunteer Program, Valley Water (5 minutes)
- 6:05 p.m. Watersheds Overview: Melanie Richardson, Chief Operating Officer for Watersheds, Valley Water (10 minutes*)
- 6:15 p.m. **South San Francisco Bay Shoreline Project:** Sunshine Julian, Unit Manager, Watershed Design and Construction Unit, Valley Water (15 minutes*)
- 6:30 p.m. Interactive Engagement, Water Education and Outreach Team (10 minutes)
- 6:40 p.m. Break (5 minutes)
- 6:45 p.m. **Downtown Guadalupe River Flood Protection Project:** Stephen Ferranti, Unit Manager, Design & Construction Unit, Valley Water (15 minutes*)
- 7:00 p.m. **Safe, Clean Water & Natural Flood Protection Program:** Jessica Collins, Unit Manager, Watersheds Business Planning and Analysis Unit, Valley Water (15 minutes*)
- 7:15 p.m. **Safe, Clean Water Grants & Partnerships**: Kristen Yasukawa, Supervising Program Administrator, Community Benefits Program, Valley Water (10 minutes*)
- 7:25 p.m. Breakout Discussions: Takeaways from today's presentations (10 minutes)
- 7:35 p.m. Session Wrap-up, Q&A, and Session Survey (5 minutes)
- 7:40 p.m. Adjourn

*Q&A time after the speaker's presentation