

Water 101 Academy – Water Ambassador Program

Meeting Location: Zoom Meeting https://valleywater.zoom.us/j/96679863613
Dial In (Voice Only): (669) 900-9128 (Dial-In Access Code: 966 7986 3613)

Session Four Agenda

Water is Life: Securing Our Future

Wednesday, May 6, 2020, 5:45 p.m. - 7:30 p.m.

- 5:45 p.m. Check-in (tech check, troubleshooting, attendance)
- 6:00 p.m. **Welcome, Session Overview:** Gina Adriano, Volunteer Programs and Water Supply Outreach Lead, Water Education Outreach & Volunteer Program, Valley Water (5 minutes)
- 6:05 p.m. **Breakout Session:** Gina Adriano, Sherilyn Tran, Mera Burton and Michael Ritchie, Personal Check-ins and Reflections on Previous Learning (10 minutes)
- 6:15 p.m. **Emergency Planning:** Alexander Gordon, Unit Manager, Emergency Services & Security Unit, Valley Water (15 minutes*)
- 6:30 p.m. **Watershed Wednesday Activity:** Mera Burton, Water Education Outreach & Volunteer Program Team (10 minutes)
- 6:40 p.m. *Break (5 minutes)*
- 6:45 p.m. Building Bridges and Promoting Better Outcomes with Federal, State, and Local Stakeholders: Rachael Gibson, Office of Government Relations, Valley Water (15 minutes*)
- 7:00 p.m. **Staying Engaged Community Outreach & Engagement Efforts:** Sherilyn Tran, Civic Engagement Unit, Unit Manager, Valley Water (10 minutes*)
- 7:10 p.m. **Breakout Session:** Takeaways from today's presenters and future civic engagement plans (10 minutes)
- 7:20 p.m. Session Wrap-up, Q&A, Virtual Bus Tour Overview, and Session Survey (10 minutes)
- 7:30 p.m. *Adjourn*