## NOTICE



Youth Commission Retreat Agenda Saturday, October 2, 2021 8:50 a.m. — 1:00 p.m.

8:50 a.m. - Youth Commissioner Log-in -10 mins **Zoom Link:** https://valleywater.zoom.us/j/87431067568

9:00 a.m. - Welcome - 5 mins Anika Kulkarni, Youth Commission Chair

9:05 a.m. - Retreat Agenda Overview - 3 mins

9:08 a.m. – Icebreaker – 30 minutes

Get to know each other using zoom virtual background

9:38 a.m. – Intro to Valley Water – 10 mins

Trivia based on intro video:

https://www.youtube.com/watch?v=I8njFGKWwlo&feature=youtu.be

9:48 a.m. – Community Expectations – 10 mins Setting expectations for the new year

9:58 a.m. – Working Groups – 50 mins
Introduction of Working Groups: What are the groups? What is the purpose of each group? Includes breakout sessions.

10:48 a.m. - Break - 12 mins

11:00 a.m. – TBD – 25 mins Education Outreach Activity

11:25 a.m. – Workplan Development – 60 mins

Review FY22 workplan and identify new goals and objectives for upcoming year

12:25 p.m. – Teambuilding Activity – 30 mins

**12:55 p.m. – Closing Remarks** – 5 mins Ye'ela Bronicki, Youth Commission Vice-Chair